top of page

Visie

Als “de Huisdoktoors” willen we een praktijk zijn zoals een (t)huis. 
Een veilige plek waar je zonder (voor)oordeel binnen kan komen en waar je steeds terug welkom bent.
Een (t)huis met een stevige fundering, gegrond op wetenschap en kennis. 
Een (t)huis die warmte en geborgenheid uitstraalt en met een stevig dak dat bescherming biedt als de lucht donker kleurt.

Ruth Van Haelst

Mijn interesse voor wetenschap en het menselijk lichaam waren de basis voor mijn keuze geneeskunde. Aan de KULeuven behaalde ik met grote onderscheiding mijn diploma geneeskunde in 2015. Aangezien ik persoonlijk contact en een vertrouwensband met patiënten van alle leeftijden en in verschillende levensfases prioriteit vind, koos ik voor huisartsgeneeskunde. Het geeft mij een uitdaging om het vak op een wetenschappelijk onderbouwde manier uit te oefenen. 


Ik heb een passie voor reizen, tijdens mijn studie ging ik op Erasmus naar Bordeaux en liep ik stage in Martinique. Verder ben ik geïnteresseerd in sport en overtuigd dat dit in belangrijke mate kan bijdrage aan een gezonde geest en lichaam. Ik behaalde in 2017 ook het diploma sportgeneeskunde aan de KULeuven. 

Voor ik mijn eigen praktijk startte werkte ik reeds 3 jaar in praktijk Spikdorenveld te Westerlo. 

Privé ben ik gelukkig getrouwd met Michiel en mama van Félipa & Florence! Ik reis graag de wereld rond en je kan me geregeld vinden op het tennisplein, skipistes of in het (zee)water. Genieten van de kleine dingen, liefst met goede vrienden is mijn levensmotto!

Huisdoktoors-35.jpg
Huisdoktoors-40.jpg

Lander Tubbax

Na een boeiende studententijd maakten vooral de stagejaren mij enthousiast over de schoonheid en veelzijdigheid van het huisartsenberoep. 

 

Ik werkte reeds 3 jaar als huisarts in Wespelaar, een zeer boeiende periode waar ik heel wat ervaring kon opdoen. Recent zijn wij naar de Zuiderkempen verhuisd en ben ik zeer blij om samen met Ruth deze praktijk te kunnen starten. 

 

Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag op pad in de natuur; te voet, al lopend, of met de fiets. Verder ben ik een fiere papa en enthousiaste amateur kok. 

Het brede huisartsenlandschap met al zijn facetten en mensen van verschillende leeftijden vind ik ontzettend boeiend. Ik probeer dan ook een huisarts te zijn die klaarstaat voor zijn patiënten en dit voor alle mogelijke problemen en probleempjes. Voel u welkom! 

Liselot Van Hout

Praktijkverpleegkundige

Heel mijn leven lang staat sport en gezondheid centraal bij mij.

Na mijn middelbare studies Humane Wetenschappen & Lichamelijke Opvoeding was de keuze voor verpleging dan ook snel gemaakt.

In 2012, na een specialisatiejaar Spoed en Intensieve Zorgen, ben ik mijn loopbaan begonnen op de spoedgevallendienst te Geel. Hier heb ik een zeer uitgebreide kennis en ervaring kunnen opdoen, zowel in het ziekenhuis als op MUG-interventies. Vooral het zorgende, empathische aspect in de zorg lag mij goed. Vandaar in 2019 de overstap naar het internistisch-oncologisch daghospitaal in het AZ Herentals.

In 2022 heb ik De Huisdoktoors vervoegd. Ik voel me hier helemaal thuis en vind het heel fijn om elke dag opnieuw de patiënten zorg op maat te bieden.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en vrienden, en ik hou van een wandelingen in de natuur.

Je bent steeds welkom bij mij voor:

 • een gesprek

 • bloedafname

 • inspuitingen

 • vaccinaties

 • aderlatingen

 • verwijderen wrat

 • uitspuiten oor

 • wondzorg

 • verwijderen hechtingen

 • ECG

 • algemeen periodieke controle: bloeddruk, gewicht, lengte, buikomtrek

Louise22 - FOTOLIVO-61.jpg
bottom of page